Urimi i ekspertit te arsimit per ministren dhe qeverine me rastin e 7 Marsit

Sot eshte dita kur te gjithe perulemi perpara profesionit te mesuesit. 7 Marsi nuk eshte vetem fest per mesuesit por edhe dita kur vleresohet misioni i tyre hyjnor prej te cilit varen breza te tere femijesh, varet kultura dhe e ardhmja e vendit. Por ne kete dite emblematike situata ne vend nuk duket aq e qet, jo vetem nga protesta e opozites por edhe e studenteve.Lidhur me situaten kritike te arsimit ka reaguar permes rrjetit social facebook eksperti i arsimit Dr.Albano Zhapaj i cili ka ironizuar duke uruar me “hashashin” bimen me te cilen po identifikohet vendi. Sipas tij sot lulja simbol e kesaj dite Mimoza eshte zevendesuar me hashasin.

“Urime Ministreshës së Arsimit për 7 Marsin, me “mimozat” që na solli qeveria e saj.
Urime se na e bëtë Shqipërinë dhe arsimin lule.” Shkruan Zhapaj ne facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *